Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tarieven

Gratis kennismakingsgesprek:
Om samen tot het beste resultaat te komen is een goede klik belangrijk bij coaching. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten kunnen we elkaar wat beter leren kennen en ik kan dan verder uitleggen wat je kunt verwachten van een coachtraject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Balans- en Vitaliteitscheck
Particulier tarief: € 135,00
Zakelijke tarief: op aanvraag

Energie, Optimale Gezondheid en “Lekker” in je vel pakket
Kennismaking
Balans- vitaliteitscheck en opstellen van jouw doelen
6 uur coaching
Particulier tarief: €720,00
Zakelijk tarief: op aanvraag

coachgesprekken
De coachgesprekken kunnen we voeren in mijn praktijkruimte, in overleg is een andere locatie ook mogelijk.
Particulier tarief: € 90,00 per uur
Zakelijk tarief: op aanvraag

Vergoeding
Via je werkgever: vaak reserveert je werkgever een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt je werkgever vragen om het coachtraject uit dit budget te bekostigen. Een coachtraject wordt bovendien vaak effectiever ervaren dan een cursus. De kosten van coaching zijn vaak lager.

Via de arbodienst van je bedrijf: heb je werk gerelateerde klachten? Vraag gerust aan je werkgever om de kosten voor een coachtraject te vergoeden. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten op zich te nemen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.