Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Coaching

Coaching

Coaching
luisteren naar de taal en het reageren van je lichaam

Ik beschouw ons lichaam en onze geest als een onlosmakelijke eenheid. In ons lijf zitten alle sporen uit ons verleden opgeslagen. Spierspanning, houding en beweging laten zien wat we voelen en wat we denken. Dit is gevormd door alles wat we in ons leven geleerd en meegemaakt hebben. Contact maken met je denk-, emotie- en gedragsgewoontes, dit leren waarnemen en voelen in je lijf en bewust worden dat we deze kunnen blijven volgen, maar ook kunnen veranderen, geeft keuzevrijheid.  ‘MOETEN maakt plaats voor ‘WILLEN’ en geeft je de mogelijkheid om te kunnen bewegen in de richting die bij je past.  

Mijn visie op je energiek en gezond voelen, is je eigen keuzes maken……

Lekker in je lijf zitten en je energiek en gezond voelen, betekent voor mij keuzes maken voor dat wat ik nodig hebt. Wanneer jij doet wat goed voor jou is, geeft dat een boost aan je gezondheid en vitaliteit.

Mijn werkwijze is praktisch no- nonsens en ervaringsgericht.
Voelen, denken en doen loopt als rode draad door mijn werk als oefentherapeut, met aandacht voor
chronische pijn en psychosomatische klachten, BML coach en Vitaliteitscoach.

De eerste stap naar verandering in voelen, denken en bewustwording is een goed contact met je lichaam.
Je lijf weet het eerder dan je brein!
Hier weer naar leren luisteren is de sleutel naar verandering.
Als mens leren we niet alleen door te praten maar juist ook door te ervaren en te doen!
Daarom begeleid ik jou, op een ervaringsgerichte manier, bewust te worden van jouw automatische
gewoontes en zetten we het lichaam in om gedrag duurzaam te veranderen.

Wat levert het je op:

Ook voor jou is dit binnen handbereik

In een coach gesprek van 90 minuten brengen we in kaart wat jouw persoonlijk doelen en wensen zijn en waar jij tegen aan loopt.

Kies je voor het:
Energie, Optimale Gezondheid en lekker in je “vel” pakket dan krijg je een Balans- vitaliteitscheck met 6 uur extra coaching.

Is dit iets voor jou? 
Meer informatie of een afspraak maken klik hier

Lees hier de ervaring van Margo:  Astrid had feilloos door waar mijn probleem: niet duidelijk mijn grenzen aangeven en daardoor steeds over mijn eigen grenzen gaan vandaan komt. De Balans- vitaliteitscheck heeft me laten inzien dat gedachten/overtuigingen ontstaan in mijn jeugd ervoor zorgen dat ik geen “Nee” zeg tegen een ander, te weinig hulp vraag aan een ander en hierdoor mezelf constant voorbij loop. Tijdens de coachgesprekken zijn we samen aan de slag gegaan waardoor ik mezelf nu beter heb leren kennen en weet wat ik nodig heb om me goed en vitaal te voelen.
Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren, Astrid kan goed luisteren en weet op een prettige manier je inzicht te geven in waar je probleem vandaan komt en wat er aan te doen.