Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Balans- vitaliteits check


Je bent moe voor de dag goed en wel begonnen is.
Je gaat met tegenzin naar je werk.
Je hebt het te druk en loopt constant achter de feiten aan.
Je slaapt slecht, je eet ongezond, je hebt geen energie.

Kortom je zit niet lekker in je vel.

Gevolg:
Je bent aan het overleven in plaats van aan het leven. Je weet niet meer wat “Jij” belangrijk vindt en nodig hebt om je gelukkig en energiek te voelen.
Hierdoor ontwikkel je fysieke en mentale klachten zoals bv hoofdpijn, rugpijn, benauwdheidsklachten, paniekaanvallen en tegelijk vergroot de kans op een burn-out.

Kortom Je voelt je niet vitaal.

Vitaliteit gaat over energie, levenskracht, lekker in je vel zitten. Vitaliteit betekend: mentaal, fysiek, sociaal-emotioneel en op zingeving vlak in balans zijn.
Wanneer deze dimensies van het leven in balans zijn voel jij je vitaal en “lekker in je vel”

Balans– Vitaliteitcheck
Om inzicht te krijgen in hoe jij er voorstaat en wat jij nodig hebt om je weer vitaal en lekker in je vel te voelen gebruik ik het balansmodel van de MARK Academie, waar ik mijn opleiding heb gevolgd.
Je vult thuis een vragenlijst in. Deze vragen gaan over de volgende 5 dimensies. 


In een coach gesprek van 90 minuten brengen we in kaart waar jij tegen aanloopt en wat jouw persoonlijk doelen en wensen zijn.
Op basis van de antwoorden die je hebt gegeven bij het invullen van de vragenlijst onderzoeken we op welke gebieden het goed gaat en waar verbetering wenselijk is om jouw persoonlijk doelen en wensen  te verwezenlijken.

Na dit coach gesprek heb je de mogelijkheid om te kiezen voor extra coachgesprekken zodat je  er niet alleen voorstaat en wat langer van mijn hulp gebruik kunt maken omdat gedragsverandering nu eenmaal tijd kost.

Wat investeer je:
Voor 135,00 euro investeer je in meer balans en vitaliteit in je leven. Je leert je valkuilen zien en ontdekt wat jij nodig hebt om je vitaal en “lekker” in je vel te voelen.

Wil jij dit ook? Stuur me een mailtje voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis kennismaking