Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over mij


Waarom je bij mij leert te zijn wie je wilt zijn.  leven ipv te overleven.
Ik zie zo veel mensen die last hebben van steeds terug kerende fysieke klachten zoals:
hoofdpijnklachten, nekklachten, rugklachten, of problemen met je ademhaling.
Ze zijn constant moe, slapen slecht, eten ongezond.
Ze zijn aan het overleven i.p.v. leven.
Terwijl het leven zo veel fijner en prettiger is als je wel lekker in je vel zit!
Om die reden ben ik mij gaan specialiseren als leefstijl- en vitaliteit coach

Ontmoet Astrid:
Ik ben Astrid Hoff, Oefentherapeut, leefstijl/ vitaliteitscoach en trainer
Maar vooral Astrid. In balans, energiek en ik doe de dingen die ik graag doe:
nm jou helpen op de weg naar de beste versie van jezelf.

Weet jij nog wie “JIJ” bent en wat “JIJ” belangrijk vindt

In mijn jaren lange ervaring als Oefentherapeute Cesar kom ik regelmatig tegen dat alléén gezond bewegen niet altijd voldoende is om lichamelijke klachten onder controle te krijgen en je weer lekker in je vel te voelen.
Daar waar het gaat om stress gerelateerde klachten is er meer nodig om je weer vitaal te voelen.

Toen ik na een heftige periode met een scheiding, opgroeiende pubers, het runnen van een huishouden en een eigen zaak onderuit ging was gezond bewegen niet voldoende om mij er weer boven op te helpen.
Ik wist niet meer wie “ ik” was, wat “ik” belangrijk vond en waar “ik” blij van werd. Ik was aan het overleven. Was moe, had een kort lontje, sliep slecht at ongezond en was amper in staat om te doen wat er van mij verwacht werd met een burn-out tot gevolg.
Tijdens mijn herstel kwam ik erachter dat ik niet meer de dingen deed waar ik energie van krijg. Dat ik mij verantwoordelijk voelde voor dingen die niet mijn verantwoordelijkheid zijn. Ongezonde eetgewoontes had die maar moeilijk te veranderen waren.
Met behulp van coaching heb ik mezelf weer terug gevonden, weet ik weer Wat ik belangrijk vind, Waar ik blij van wordt. Het heeft mij laten zien wat stress gerelateerde klachten doen met oa je eetgedrag, je energie niveau, je emoties maar vooral heb ik geleerd wat je kunt doen om dat te veranderen.
Dit gun ik jou ook.
Inmiddels ben ik gecertificeerd MARK coach en heb ik de post HBO opleiding tot integraal leefstijl en vitaliteit coach en trainer aan de MARK Academy afgerond en ben ik klaar om mijn missie tot uitvoering te brengen.

Mijn Missie
ik wil iedereen laten ervaren hoe het is om lekker in je vel te zitten, energie te hebben, optimaal gezond te zijn en je eigen keuzes te kunnen maken

Wil jij dit ook?

Ik help je graag, je bent van harte welkom

Astrid