Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Leefstijl en voedings analyse


Je voelt je futloos en je hebt geen energie.
Je hebt vooral trek in “zoet” en “vet” eten. Je bent op dieet maar je valt nauwelijks af.
Goed slapen wil eigenlijk ook niet echt. Je komt moeilijk in slaap. Wanneer je slaapt wordt je regelmatig wakker en is het lastig om weer in slaap te komen.
Je wilt wel bewegen of sporten maar je hebt het niet aan tijd. Wanneer je eindelijk tijd hebt ben je te moe.
Je voelt je rusteloos. Ontspannen wil al helemaal niet.

Of wil je gewoon weten wat een gezonde leefstijl is.
Wat jij al goed doet en wat je misschien nog beter kan doen om gezond te blijven en vitaal door het leven te gaan.

Dan is een leefstijl- en voedingsanalyse iets voor jou.

Leefstijl- en voedingsanalyse
Met een leefstijl- en voedingsanalyse leg je de basis voor een gezonde leefstijl.
Je leert wat jouw lijf nodig heeft op het gebied van voeding, bewegen, ontspannen en slapen.

Thuis vul je digitaal een vragenlijst in die gaat over je eet- en drink gewoontes, je beweging, ontspanning en je slaap. Vervolgens maak ik een analyse van je leef- en eetgewoontes die we in een coachgesprek bespreken.  

Wat levert dit je op:
Je krijgt tips en adviezen over gezonde voeding, beweging, ontspanning en slaap afgestemd op jouw situatie zodat jij  volledig kunt gaan voor een gezonde leefstijl.

Het is mogelijk om tijdens dit gesprek een gratis 4 punts- lichaamsmeting te doen. Hierbij krijg je zicht op je BMI, je spiermassa, je vetpercentage en een indicatie over de hoeveelheid vet rondom je vitale organen.

Als iets moeilijk is is het wel het veranderen van gewoontes of gedrag. Langdurig veranderen van leefstijl kost tijd. Om de adviezen voor een gezonde leefstijl goed eigen te maken is het fijn wanneer je iemand hebt die je motiveert, je steunt en begeleid op een manier die bij jou past. Deze stok achter de deur kan ik voor je zijn.

Na ons coachgesprek over jouw gezonde leefstijl kun je besluiten tot het afspreken van extra coachgesprekken. Hierbij heb je de mogelijkheid om de 60 minuten gesprekken op te delen in 2 gesprekken van 30 minuten. We kijken samen naar de mogelijkheden die voor jou het beste werken.

Wat investeer je:  DE HELE ZOMER, TOT 1 SEPTEMBER, VOOR € 65,00
Voor 125 euro investeer je in een gezonde leefstijl waarbij de tips en adviezen je voor nu en in de toekomst helpen bij een gezonder leven met een gezond gewicht, een fijne nachtrust en voldoende energie om te doen waar jij blij en gelukkig van wordt.

Heb je ook interesse in Balans- vitaliteits check of het Energie, Optimale Gezondheid en lekker in je “vel” pakket kijk gerust even rond op deze pagina’s

Is dit iets voor jou?

klik hier voor meer informatie of het maken van een gratis vrijblijvende kennismakingsafspraak.